Equip

Cristina Andrés
Psicòloga i Psicoanalista

Cristina Andrés
Psicòloga i Psicoanalista

Llicenciada en Psicologia  (UOC) i Humanitats (UPF). Formació psicoanalítica (Sección Clínica de Barcelona, Instituto del Campo Freudiano). Experiència en intervenció clínica y psicopedagògica des del 2007 en autisme, adiccions, ansietat, depressió, TDAH.  Atén en català, castellà i anglès.

Rocío Chaparro
Psiòloga i logopeda

Rocío Chaparro
Psiòloga i logopeda

Llicenciada en Psicologia (UB), Diplomada en Logopèdia (UPC), Postgrau en Psiconeurologia (UB) i Màster en Reorganització Funcional Cerebral (UAB). Col.laboracions com a psicòloga i logopeda en Fundacions, Escoles d’Educació Especial i Centres de Reeducació Psicopedagògica atenent trastorns severs del llenguatge derivats de lesions neurològiques (traumatisme cranial, ictus, disàrtries). Posteriorment, va ampliar la seva experiència com a Logopeda en educació especial de nens i adolescents, atenent casos de TDAH, trastorn de l'aprenentatge, espectre autista i especialment trastorn especific del llenguatge. Forma part de la secció de Psicòlegs d'emergències del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Atén en català i castellà.

Sabrina Kraus
Motivadora i facilitadora

Sabrina Kraus
Motivadora i facilitadora

Formada en l'Institut d'Anna Flores, acompanya a estudiants i professionals en processos de canvi de molt variada índole. Col·labora també en diverses organitzacions i institucions com a Motivadora i Facilitadora del canvi utilitzant la metodologia Lego® Serious Play®. La seva formació i trajectòria en RRPP i organització d'esdeveniments li permet dissenyar dinàmiques grupals amb recursos variats per tal d'ajustar-se als propòsits dels tallers. Autora del llibre "Jane Goodall, una història inspiradora". Atén en castella, anglès i alemany.

Laura Pérez
Psicòloga i Psicomotricista

Laura Pérez
Psicòloga i Psicomotricista

Llicenciada en Psicologia (UAB) Teràpia Familiar Sistèmica (Escuela Sistémica Argentina) Formació Psicoanalítica i Psicomotricitat Terapèutica (AEC, Associació per a l’Expressió i la Comunicació). Psicoteràpia individual i familiar per a nens i adolescents des del 2010 en serveis públics i privats. Atén en català, castellà, anglès i francès.

Javier Solé
Psiquiatra

Javier Solé
Psiquiatra

Llicenciat en Medicina i Cirurgia (UB) el 1980 i especialitzat en Psiquiatria en Hospital Clínic i Provincial de Barcelona. Formació en Psiquiatria Dinàmica i Psicoanàlisi.  Compta amb un extens recorregut laboral en Serveis Públics: CSM Granollers, CSM Badalona, IMU…etc. i és membre de l'Equip de Prevenció en SM-EAPPP que dirigeix el Dr. JL Fumall (Equip d'Atenció Precoç al pacient amb el risc de Psicosi). Atén en català, castellà, anglès i francès.

Helena Valldeperes
Psicòloga i Psicoanalista

Helena Valldeperes
Psicòloga i Psicoanalista

Llicenciada en Psicologia (UB) i Màster de Clínica en Salut Mental (UB). Formació Psicoanalítica en l'Institut del Camp Freudià i Tavistock Institute. Intervencions clíniques en adolescents i adults des del 2006. Supervisió i Assessorament a institucions des del 1998. Atén en català, castellà, anglès i francès.